ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Parfum Creation Lamis Spring Rhapsody

Parfum Creation Lamis Spring Rhapsody


Ontdek Parfum Creation Lamis Spring Rhapsody Ervaar de betoverende geur van Parfum Creation Lamis Spring Rhapsody, een harmonieuze melange van citrus, pioenroos, roos, roze peper, mandarijn en sandelh

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek Parfum Creation Lamis Spring Rhapsody

Ervaar de betoverende geur van Parfum Creation Lamis Spring Rhapsody, een harmonieuze melange van citrus, pioenroos, roos, roze peper, mandarijn en sandelhout. Dit parfum, ook wel bekend als een geurige ode aan de lente, is een verleidelijke combinatie van sprankelende, bloemige en houtachtige tonen die samen een onweerstaanbaar aroma vormen. Verpakt in een elegant flesje, is deze geur een prachtige toevoeging aan elke parfumcollectie.

Voordelig Genieten met Parfum Creation Lamis Spring Rhapsody

Op zoek naar een betaalbare manier om jezelf te verwennen of een bijzonder cadeau voor een geliefde? Parfum Creation Lamis Spring Rhapsody is een voordelige keuze voor die speciale gelegenheden of gewoon om elke dag een beetje speciaal te maken. Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een romantisch diner, of gewoon een dagje uit met vrienden, deze geur is de perfecte finishing touch voor elke outfit. Met zijn goedkope prijskaartje, is deze geur toegankelijk voor iedereen die de kunst van fijne parfumerie wil verkennen.

Productspecificaties van Parfum Creation Lamis Spring Rhapsody

- Producttype: Eau de Parfum - Merk: Creation Lamis - Naam: Spring Rhapsody - Geurnoten: Citrus, Pioenroos, Roos, Roze Peper, Mandarijn, Sandelhout - Inhoud: Verschillende formaten beschikbaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
92470
Merk:
Creation Lamis
Gewicht artikel (kg):
0.4
EAN:
5414666010726
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod