ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Partypopper confettikanon groot 25 cm

Partypopper confettikanon groot 25 cm


Partypopper confettikanon groot 25 cm Dit Partypopper confettikanon is een echte knaller op elk feest! Met een lengte van 25 cm is dit kanon perfect om een feestelijke sfeer te creëren. Het kanon is g

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Partypopper confettikanon groot 25 cm

Dit Partypopper confettikanon is een echte knaller op elk feest! Met een lengte van 25 cm is dit kanon perfect om een feestelijke sfeer te creëren. Het kanon is gevuld met allemaal papieren slingers die bij het afschieten hoog de lucht in schieten. Een echte eyecatcher voor bijvoorbeeld verjaardagen, carnaval, bruiloften, jubilea, nieuwjaar en voetbalfeesten.

Met het verwijderen van het afdekplaatje aan de bovenzijde en een harde slaande beweging, zorgt dit confetti kanon voor een spectaculair effect. Het kanon heeft een afmeting van ongeveer 25x5 cm, waardoor het gemakkelijk vast te houden is tijdens het gebruik. Het is een betaalbaar en voordelig product dat voor verschillende gelegenheden gebruikt kan worden.

Specificaties:

  • Afmeting: ca. 25x5 cm
  • Inhoud: 1 stuks
  • Gevuld met papieren slingers

Maak van elk feest een knalfuif met dit Partypopper confettikanon groot 25 cm! Bestel nu en zorg voor een onvergetelijke feestervaring.

Productinformatie

Artikelnummer:
93512
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8719987601989
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod