ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Partyprikkers fruit lang 24 st.

Partyprikkers fruit lang 24 st.


Feestelijke Partyprikkers fruit lang 24 st. Deze set bevat 24 feestelijke partyprikkers met een lengte van 12 cm, ideaal voor elke feestelijke gelegenheid. Elk van deze cocktailprikkers is versierd me

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Feestelijke Partyprikkers fruit lang 24 st.

Deze set bevat 24 feestelijke partyprikkers met een lengte van 12 cm, ideaal voor elke feestelijke gelegenheid. Elk van deze cocktailprikkers is versierd met een vrolijk fruitfiguurtje van papier, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een speelse en kleurrijke touch geven aan uw presentatie. Of u nu fruitsalades, ijsjes, hapjes of snacks serveert, deze prikkers maken het serveren gemakkelijk en voegen een extra feestelijk tintje toe aan uw gerechten.

Voordelige Partyprikkers voor elke Gelegenheid

Deze partyprikkers zijn een goedkope en leuke manier om uw feest of evenement op te fleuren. Ze zijn bijzonder geschikt voor zomerse tuinfeesten, kinderfeestjes, picknicks, barbecues of zelfs voor chique cocktailavonden. Met hun levendige fruitfiguren en handige lengte zijn ze perfect voor het serveren van kleine hapjes en snacks. Voeg ze toe aan uw fruitsalades, ijsjes, kaasblokjes of andere hapjes om een vleugje kleur en plezier toe te voegen aan uw tafeldecoratie.

Productspecificaties Partyprikkers fruit lang 24 st.

- Aantal: 24 stuks - Materiaal: Hout en papier - Lengte: 12 cm - Afmeting snackprikker: ca. 11,8x5 cm - Versiering: Fruitfiguurtjes - Geschikt voor: Fruitsalades, ijsjes, hapjes, snacks etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
93399
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8718158622020
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod