ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Partyschaal 7 vaks rond

Partyschaal 7 vaks rond


Partyschaal 7 vaks rond De Partyschaal 7 vaks rond is een handige kunststof snackschaal met 7 vakken, ideaal voor het serveren van tapas of als gebruik als hapjesschaal of chipsschaal. Met deze serve

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Partyschaal 7 vaks rond

De Partyschaal 7 vaks rond is een handige kunststof snackschaal met 7 vakken, ideaal voor het serveren van tapas of als gebruik als hapjesschaal of chipsschaal. Met deze serveerschaal kunt u uw gasten eenvoudig en stijlvol van verschillende lekkernijen laten genieten.

Partyschaal 7 vaks rond - Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een goedkope en voordelige partyschaal? Dan is de Partyschaal 7 vaks rond de perfecte keuze voor u. Met zijn aantrekkelijke prijs biedt deze schaal een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw feestjes en bijeenkomsten, zonder uw budget te overschrijden.

Specificaties

  • Kunststof snackschaal met 7 vakken
  • Afmeting schaal: ca. 29,5x3,2 cm
  • Assorti kleur: roze, groen, brique en/of blauw

Met de Partyschaal 7 vaks rond kunt u moeiteloos verschillende hapjes en snacks serveren. De schaal is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een handig formaat van ca. 29,5x3,2 cm. Bovendien wordt de serveerschaal assorti kleur uitgeleverd, wat zorgt voor een speelse en kleurrijke uitstraling op uw feestjes.

Productinformatie

Artikelnummer:
92440
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8720573434454
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod