ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pedicureborstel 4 in 1

Pedicureborstel 4 in 1


Productomschrijving: Pedicureborstel 4 in 1 De Pedicureborstel 4 in 1 is een onmisbaar hulpmiddel voor elke voetverzorgingsroutine. Deze multifunctionele voetverzorgingsborstel is uitgerust met een p

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving: Pedicureborstel 4 in 1

De Pedicureborstel 4 in 1 is een onmisbaar hulpmiddel voor elke voetverzorgingsroutine. Deze multifunctionele voetverzorgingsborstel is uitgerust met een puimsteen, vijl, rasp en borstel, allemaal geïntegreerd in één handig hulpmiddel. Of u nu eelt wilt verwijderen, uw nagels wilt vijlen of uw voeten wilt scrubben, deze pedicureborstel heeft alles wat u nodig heeft. Met zijn compacte afmetingen van ongeveer 17x5x3,2 cm en een handig ophangkoord, is deze pedicure tool gemakkelijk op te bergen en klaar voor gebruik wanneer u hem nodig heeft.

Voordelig en veelzijdig

Als u op zoek bent naar een goedkope en efficiënte manier om uw voeten te verzorgen, dan is de Pedicureborstel 4 in 1 precies wat u nodig heeft. Deze voetverzorgingsborstel is niet alleen voordelig, maar ook zeer veelzijdig. Hij is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook ideaal om mee te nemen op reis of om cadeau te geven. Dankzij de vier verschillende functies, kunt u met deze pedicureborstel uw voeten op verschillende manieren verzorgen, afhankelijk van uw behoeften.

Productspecificaties

  • Producttype: Pedicureborstel 4 in 1
  • Materiaal: Kunststof, puimsteen
  • Kenmerken: Puimsteen, vijl, rasp, borstel
  • Afmetingen: ca. 17x5x3,2 cm
  • Extra: Voorzien van ophangkoord

Productinformatie

Artikelnummer:
93013
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8718158563224
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod