ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pennenbakje karton zwart dots

Pennenbakje karton zwart dots


Penhouder karton zwart dots Deze stevige vierkante kartonnen pennenbak met zwart met witte stippen dessin is de ideale oplossing voor het organiseren van je bureau. Met 4 vakjes biedt dit pennenbakje

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Penhouder karton zwart dots

Deze stevige vierkante kartonnen pennenbak met zwart met witte stippen dessin is de ideale oplossing voor het organiseren van je bureau. Met 4 vakjes biedt dit pennenbakje voldoende ruimte voor het opbergen van pennen, schaar, stiften, liniaal en andere benodigdheden. De afmetingen van de buro organizer zijn ongeveer 15x15x10 cm, waardoor het compact genoeg is om op elk bureau te passen.

Penhouder karton zwart dots - voordelig en praktisch

Op zoek naar een goedkope en voordelige penhouder? Dan is dit kartonnen pennenbakje in zwart met witte stippen dessin de perfecte keuze. Met zijn betaalbare prijs en praktische indeling is het een ideale oplossing voor het organiseren van je bureau. Met dit pennenbakje heb je al je schrijfgerei en andere benodigdheden altijd binnen handbereik, zonder dat het veel ruimte inneemt. Bespaar geld en houd je bureau georganiseerd met deze voordelige penhouder.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Karton
  • Kleur: Zwart met witte stippen dessin
  • Afmetingen: ca. 15x15x10 cm
  • Indeling: 4 vakjes

Productinformatie

Artikelnummer:
12087
Gewicht artikel (kg):
0.14
EAN:
8714302462375
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod