ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pennenetui rechthoekig Paard My Best Friend

Pennenetui rechthoekig Paard My Best Friend


Rechthoekig Pennenetui Paard My Best Friend Ontdek de charme van ons luxe roze schooletui, het rechthoekige Pennenetui Paard My Best Friend. Dit pennenmapje, vervaardigd uit stevig nylon, is de ideal

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Rechthoekig Pennenetui Paard My Best Friend

Ontdek de charme van ons luxe roze schooletui, het rechthoekige Pennenetui Paard My Best Friend. Dit pennenmapje, vervaardigd uit stevig nylon, is de ideale oplossing voor het opbergen van al je schrijfwaren. Het etui heeft een prachtige afbeelding van een paard en is voorzien van de tekst 'My Best Friend'. Binnenin vind je vier handige vakken, waarvan één met rits, perfect voor het organiseren van je potloden, pennen, gum, schaar en nog veel meer. De afmetingen van dit pennenetui zijn ongeveer 22x11,5x3 cm.

Voordelig en veelzijdig Pennenetui

Zoek je naar een voordelige manier om je schrijfwaren te organiseren en veilig te houden? Ons Pennenetui Paard My Best Friend is dan een uitstekende keuze. Niet alleen is dit pennenzakje goedkoop, maar het is ook zeer veelzijdig. Het kan gebruikt worden voor verschillende gelegenheden, van school tot tekenlessen, en is ook een prachtig cadeau voor elke paardenliefhebber. Met zijn mooie design en praktische indeling is dit pennenetui een must-have voor elke schrijfwaren liefhebber.

Productspecificaties

  • Producttype: Pennenetui
  • Vorm: Rechthoekig
  • Materiaal: Nylon
  • Kleur: Roze
  • Design: Paard, tekst 'My Best Friend'
  • Aantal vakken: 4 (waarvan 1 met rits)
  • Afmetingen: ca. 22x11,5x3 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93116
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
8713261943451
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod