ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Peper en zout set

Peper en zout set


De Charmante Peper en Zout Set Laat uw keuken stralen met onze elegante peper- en zoutvaatjes set. Deze set bestaat uit twee glazen potjes, versierd met een verfijnde metalen strooidop. De afmetingen

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

De Charmante Peper en Zout Set

Laat uw keuken stralen met onze elegante peper- en zoutvaatjes set. Deze set bestaat uit twee glazen potjes, versierd met een verfijnde metalen strooidop. De afmetingen van deze charmante kruidenverdelers zijn ongeveer 9x4x4 cm, een perfect formaat om ruimte op uw keukentafel te besparen, maar toch genoeg inhoud te bieden voor uw kookbehoeften. Of u nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon geniet van een goed gekruide maaltijd, deze peper- en zoutset is een must-have in elke keuken.

Voordelig en veelzijdig in gebruik

Deze peper- en zoutset is niet alleen betaalbaar, maar ook ontzettend veelzijdig. Ideaal voor dagelijks gebruik in uw keuken, maar ook perfect voor speciale gelegenheden zoals etentjes of feesten. De glazen vaatjes voegen een vleugje elegantie toe aan elke tafelsetting en maken indruk op uw gasten. Daarnaast zijn ze zeer eenvoudig te gebruiken en te vullen, waardoor ze een voordelige en praktische keuze zijn voor iedereen die van goed gekruid eten houdt.

Productsamenvatting

  • Product: Peper- en zoutset
  • Materiaal: Glas en metaal
  • Aantal: 2 potjes
  • Afmetingen: ca. 9x4x4 cm
  • Vorm: Rechthoekig
  • Gebruik: Geschikt voor peper en zout

Productinformatie

Artikelnummer:
93328
Gewicht artikel (kg):
0.18
EAN:
8711252148069
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod