ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pepermolen electrisch

Pepermolen electrisch


Pepermolen elektrisch Deze moderne vormgegeven elektrische pepermolen is een must-have voor elke keuken. Gemaakt van duurzaam kunststof en metaal, biedt deze molen niet alleen functionaliteit, maar o

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Pepermolen elektrisch

Deze moderne vormgegeven elektrische pepermolen is een must-have voor elke keuken. Gemaakt van duurzaam kunststof en metaal, biedt deze molen niet alleen functionaliteit, maar ook een stijlvolle uitstraling.

Pepermolen elektrisch met licht

Deze pepermolen is niet alleen praktisch, maar ook voorzien van een handig lampje aan de onderzijde. Met slechts één druk op de knop kunt u genieten van vers gemalen peper, terwijl het lampje zorgt voor een perfecte dosering.

De elektrische molen werkt op 4 AA penlite batterijen (niet inbegrepen) en wordt assorti kleur uitgeleverd in wit/lichtgrijs, donkergrijs, rood of zwart. Met een afmeting van ca. 5,2x22,5 cm past deze pepermolen perfect in elke keuken.

Gebruik deze pepermolen elektrisch om uw gerechten eenvoudig op smaak te brengen. Of het nu gaat om een snelle maaltijd voor het gezin of een uitgebreid diner met vrienden, deze molen zorgt altijd voor de perfecte dosering van vers gemalen peper.

Met zijn betaalbare prijs is deze pepermolen een voordelige keuze voor elke keukenliefhebber. Of u nu een beginnende kok bent of een ervaren chef, deze elektrische pepermolen is een waardevolle toevoeging aan uw keukengerei.

Specificaties:

  • Materiaal: kunststof en metaal
  • Afmeting: ca. 5,2x22,5 cm
  • Werkt op 4 AA penlite batterijen (niet inbegrepen)
  • Kleur: assorti (wit/lichtgrijs, donkergrijs, rood of zwart)

Productinformatie

Artikelnummer:
92517
Gewicht artikel (kg):
0.26
EAN:
8718158857095
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod