ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Placemat organza aubergine 45x35 cm

Placemat organza aubergine 45x35 cm


Placemat organza aubergine 45x35 cm Deze organza placemat in de kleur aubergine is een perfecte toevoeging aan uw tafel. Het zorgt voor een sjieke uitstraling en kan ook prima gebruikt worden als dec

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Placemat organza aubergine 45x35 cm

Deze organza placemat in de kleur aubergine is een perfecte toevoeging aan uw tafel. Het zorgt voor een sjieke uitstraling en kan ook prima gebruikt worden als decoratiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan het draperen om kaarsenstandaards of het maken van kerststukjes. Met een afmeting van 45x35 cm past deze placemat perfect bij verschillende tafelmaten.

Goedkoop en voordelig

Deze placemat organza aubergine is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw tafel, maar ook nog eens voordelig geprijsd. Bij ons vindt u kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. Profiteer van onze voordelige prijs en geef uw tafel een elegante uitstraling zonder uw budget te overschrijden.

Productspecificaties:

  • Kleur: Aubergine
  • Materiaal: Organza
  • Afmetingen: 45x35 cm
  • Aantal: 1 stuk

Met deze placemat organza aubergine haalt u een veelzijdig product in huis. Gebruik het als stijlvolle placemat of als decoratiemateriaal voor verschillende gelegenheden. Bestel vandaag nog en geef uw tafel een elegante touch!

Productinformatie

Artikelnummer:
11763
Gewicht artikel (kg):
0.01
EAN:
4009017171983
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod