ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Plamuurmessen 3 stuks

Plamuurmessen 3 stuks


Ontdek de veelzijdigheid van de Arrow Tech Plamuurmessen Set Maak kennis met de Arrow Tech Plamuurmessen Set. Deze set bestaat uit drie verschillende plamuurmessen, ook wel vulmessen of afsteekmessen

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Arrow Tech Plamuurmessen Set

Maak kennis met de Arrow Tech Plamuurmessen Set. Deze set bestaat uit drie verschillende plamuurmessen, ook wel vulmessen of afsteekmessen genoemd, elk met een unieke afmeting. Deze handige gereedschappen zijn ontworpen om u te helpen bij het plamuren, stoppen en glad strijken van oppervlakken. Met afmetingen van 20x7,2 cm, 18x4,8 cm en 17,5x2,5 cm, is er altijd een mes dat perfect past bij uw klus.

Voordelig plamuren met de Arrow Tech Plamuurmessen Set

Als u op zoek bent naar een goedkope, maar effectieve manier om uw doe-het-zelf projecten te voltooien, dan is de Arrow Tech Plamuurmessen Set een uitstekende keuze. Deze voordelige set is ideaal voor allerlei gelegenheden, van het repareren van kleine scheurtjes tot het voorbereiden van muren voor een nieuwe verflaag. Met deze plamuurmessen kunt u eenvoudig en nauwkeurig werken, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Productspecificaties van de Arrow Tech Plamuurmessen Set

- Inhoud: Set van 3 plamuurmessen - Merk: Arrow Tech - Afmetingen: 20x7,2 cm, 18x4,8 cm, 17,5x2,5 cm - Toepassing: Plamuren, stoppen, glad strijken - Materiaal: Metaal - Handvat: Kunststof - Kleur: Zilverkleurig met zwart handvat - Gewicht: Lichtgewicht voor comfortabel gebruik Vergeet niet dat de Arrow Tech Plamuurmessen Set een essentieel hulpmiddel is voor elke doe-het-zelver. Haal vandaag nog uw set in huis en begin met het transformeren van uw woonruimte.

Productinformatie

Artikelnummer:
91720
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8717344999175
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod