ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Planchet glas rvs

Planchet glas rvs


Ontdek de veelzijdigheid van het Alpina Planchet Glas RVS Dit stijlvolle planchet van Alpina, vervaardigd uit roestvrij staal en mat glas, is de perfecte aanvulling op elke moderne badkamer. Het glaz

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van het Alpina Planchet Glas RVS

Dit stijlvolle planchet van Alpina, vervaardigd uit roestvrij staal en mat glas, is de perfecte aanvulling op elke moderne badkamer. Het glazen wandrek, ook wel bekend als een badkamerplank, is ideaal voor boven de wasbak of op andere plekken in de badkamer waar extra opbergruimte nodig is. Het biedt een praktische en elegante oplossing voor het opbergen van toiletartikelen, cosmetica en andere badkamerbenodigdheden. Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd, waardoor de installatie van dit RVS planchet een fluitje van een cent is. De afmetingen van het planchet zijn ca. 54x14x5,7 cm.

Voordelig en veelzijdig: het Alpina Planchet Glas RVS

Bent u op zoek naar een voordelige manier om uw badkamer te organiseren en tegelijkertijd een modern tintje te geven? Dan is het Alpina Planchet Glas RVS de perfecte keuze. Het is niet alleen een goedkope oplossing, maar ook een veelzijdige. U kunt het planchet gebruiken om uw favoriete parfum, gezichtscrèmes of andere persoonlijke verzorgingsproducten binnen handbereik te houden. Of gebruik het als een stijlvolle plek om kaarsen of decoratieve items te plaatsen voor die speciale avonden in de badkamer. Dit maakt het Alpina Planchet Glas RVS een geweldige keuze voor elke gelegenheid.

Productspecificaties van het Alpina Planchet Glas RVS

- Merk: Alpina - Materiaal: Roestvrij staal en mat glas - Afmetingen: ca. 54x14x5,7 cm - Inclusief bevestigingsmateriaal - Veelzijdig inzetbaar - Ideaal voor opbergen van toiletartikelen en decoratieve items.

Productinformatie

Artikelnummer:
92226
Gewicht artikel (kg):
1.6
EAN:
8711252079721
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod