ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Plantenrek metaal 6 voudig 78 cm

Plantenrek metaal 6 voudig 78 cm


Ontdek de veelzijdigheid van het Plantenrek Metaal 6-voudig 78 cm Dit metalen plantenrek, ook bekend als bloemenrek of bloempotstandaard, is een veelzijdige toevoeging aan elk interieur of buitenruim

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van het Plantenrek Metaal 6-voudig 78 cm

Dit metalen plantenrek, ook bekend als bloemenrek of bloempotstandaard, is een veelzijdige toevoeging aan elk interieur of buitenruimte. Met zes ringen biedt het voldoende ruimte om uw favoriete planten en bloemen te presenteren. Het rek is uitklapbaar, waardoor het gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen is. Of het nu op het terras, balkon, in de serre of gewoon in de woonkamer is, dit plantenrek voegt een vleugje groen toe aan uw omgeving. Met een afmeting van ca. 78x29,5 cm, een uitgeklapte diepte van ca. 32 cm en een ringdoorsnede van ca. 10 cm, past het in elke hoek van uw huis of tuin.

Voordelig en veelzijdig: het Plantenrek Metaal 6-voudig 78 cm

Als u op zoek bent naar een goedkope en voordelige manier om uw planten te presenteren, dan is het Plantenrek Metaal 6-voudig 78 cm een geweldige keuze. Het is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het zwarte metalen ontwerp past bij elke inrichting en gelegenheid. Het is perfect voor feestjes, bruiloften, of gewoon om uw huis of tuin een groene touch te geven. Het is ook een ideale oplossing als u beperkte ruimte heeft, maar toch wilt genieten van de schoonheid van planten en bloemen.

Productspecificaties van het Plantenrek Metaal 6-voudig 78 cm

- Type: Plantenrek, Bloemenrek, Bloempotstandaard - Materiaal: Metaal - Kleur: Zwart - Aantal ringen: 6 - Afmeting (uitgeklapt): ca. 78x29,5 cm - Diepte (uitgeklapt): ca. 32 cm - Ringdoorsnede: ca. 10 cm - Afmeting artikel: 30 x 30 x 80 cm - Toepassing: Binnen en buiten (terras, balkon, serre, etc.)

Productinformatie

Artikelnummer:
55406
Afmetingen:
30 x 30 x 80 cm
Materiaal:
Metaal
Gewicht artikel (kg):
1.2
EAN:
8718658329481
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod