ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Plantenspuit modern 480 ml

Plantenspuit modern 480 ml


Productomschrijving: Plantenspuit Modern 480 ml Ervaar het gemak van deze moderne 480 ml plantenspuit, een multifunctionele sproeifles die niet alleen perfect is voor het verzorgen van uw planten, maa

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving: Plantenspuit Modern 480 ml

Ervaar het gemak van deze moderne 480 ml plantenspuit, een multifunctionele sproeifles die niet alleen perfect is voor het verzorgen van uw planten, maar ook uitstekend geschikt is voor haar- en cosmetische doeleinden. Deze handige plantensproeier, ook wel bekend als sprayfles of vernevelaar, is vervaardigd uit duurzaam kunststof en is beschikbaar in een reeks levendige kleuren: groen, geel, roze, blauw en rood. Met een afmeting van ongeveer 23,5x10x8 cm, is deze compacte plantensprayfles ideaal voor elk huishouden.

Voordelige en veelzijdige toepassingen

Deze goedkope plantenspuit van 480 ml is een onmisbaar hulpmiddel voor elke tuinliefhebber of schoonheidsenthousiast. Het is perfect voor het bevochtigen van kamerplanten, het hydrateren van uw haar of het aanbrengen van uw favoriete cosmetica. Het is een voordelige keuze voor diverse gelegenheden, of het nu gaat om dagelijkse verzorging of speciale evenementen. Dankzij de veelzijdigheid van dit product, kunt u genieten van de voordelen van een plantenspuit, haarvernevelaar en cosmetische sproeier, allemaal in één product.

Productspecificaties

- Producttype: Plantenspuit / Sprayfles / Vernevelaar - Inhoud: 480 ml - Materiaal: Kunststof - Kleuren: Assorti (groen, geel, roze, blauw, rood) - Afmetingen: ca. 23,5x10x8 cm - Toepassingen: Plantenverzorging, haarverzorging, cosmetica - Veelzijdig en multifunctioneel - Compact en draagbaar - Modern ontwerp - Geen batterijen of elektriciteit nodig.

Productinformatie

Artikelnummer:
93435
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8718158441669
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod