ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Plantensteker schoolbord

Plantensteker schoolbord


Plantensteker schoolbord Zet de naam bij uw planten met deze handige schoolbord plantensteker. Het bord heeft een afmeting van 11,5x7 cm en is eenvoudig te beschrijven met een krijtje. Met de plantens

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Plantensteker schoolbord

Zet de naam bij uw planten met deze handige schoolbord plantensteker. Het bord heeft een afmeting van 11,5x7 cm en is eenvoudig te beschrijven met een krijtje. Met de plantensteker kunt u uw planten op een leuke en decoratieve manier markeren.

Deze plantensteker met schoolbord is ideaal voor gebruik in bloempotten, plantenbakken en in de tuin. Door de spitse punt kan de steker makkelijk in de grond worden gestoken, zodat uw planten altijd goed zichtbaar zijn. Of u nu een beginnende tuinier bent of een ervaren plantenliefhebber, deze plantensteker is een handige tool voor iedereen.

Specificaties:

  • Soort: Plantensteker schoolbord
  • Afmetingen: 11,5x7 cm
  • Aantal: 1 stuk
  • Materiaal: Schoolbord
  • Toepassing: In bloempotten, plantenbakken en in de tuin

Met deze voordelige plantensteker schoolbord kunt u op een eenvoudige en betaalbare manier uw planten van namen voorzien. Of u nu uw kruidentuin wilt markeren, uw bloemenperk wilt ordenen of gewoon wat meer structuur in uw tuin wilt aanbrengen, deze plantensteker biedt uitkomst. Ideaal voor thuisgebruik, maar ook geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en andere educatieve instellingen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92838
Gewicht artikel (kg):
0.01
EAN:
8711252194691
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod