ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Plantentrolley chroom 28,5 cm

Plantentrolley chroom 28,5 cm


Introductie van de Plantentrolley Chroom 28,5 cm Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van onze Plantentrolley Chroom 28,5 cm. Deze metalen, verchroomde plantenroller, ook wel bekend als een plantend

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Introductie van de Plantentrolley Chroom 28,5 cm

Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van onze Plantentrolley Chroom 28,5 cm. Deze metalen, verchroomde plantenroller, ook wel bekend als een plantendrager of plantenwagen, is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn planten gemakkelijk wil verplaatsen. Met een diameter van 28,5 cm en een hoogte van 6 cm is deze plantentrolley ideaal voor zowel kleine als grote planten. De vier zwenkwieltjes maken het mogelijk om je planten moeiteloos van de ene naar de andere plek te rollen.

Een voordelige oplossing voor plantenliefhebbers

De Plantentrolley Chroom 28,5 cm is niet alleen een praktische, maar ook een voordelige oplossing voor iedere plantenliefhebber. Dankzij de betaalbare prijs is het mogelijk om meerdere plantentrolleys aan te schaffen, zodat je al je planten gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit maakt de plantentrolley ook een perfect cadeau voor verjaardagen, housewarmings of andere gelegenheden. En met de maximale belasting van circa 25 kg kun je zelfs de zwaarste planten zonder problemen verplaatsen.

Productsamenstelling van de Plantentrolley Chroom 28,5 cm

- Materiaal: Metaal, verchroomd - Diameter: 28,5 cm - Hoogte: 6 cm - Maximale belasting: ca. 25 kg - Aantal wieltjes: 4 zwenkwieltjes Of je nu een groene vingers hebt of gewoon een gemakkelijke manier zoekt om je planten te verplaatsen, de Plantentrolley Chroom 28,5 cm is de perfecte keuze voor jou.

Productinformatie

Artikelnummer:
91947
Gewicht artikel (kg):
0.6
EAN:
8711295251382
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod