ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Plasma lcd computerschermreiniger 200 ml

Plasma lcd computerschermreiniger 200 ml


Over de Plasma lcd computerschermreiniger 200 ml De Plasma lcd computerschermreiniger 200 ml is een onmisbaar product voor iedereen die regelmatig een computer of televisie gebruikt. Deze reiniger is

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Over de Plasma lcd computerschermreiniger 200 ml

De Plasma lcd computerschermreiniger 200 ml is een onmisbaar product voor iedereen die regelmatig een computer of televisie gebruikt. Deze reiniger is speciaal ontworpen om vuil en vlekken van plasma en lcd schermen te verwijderen, zodat je altijd kunt genieten van een helder en schoon beeld. Bovendien wordt deze schermreiniger geleverd met een gratis microvezeldoek, perfect voor het zacht en grondig schoonmaken van je scherm zonder krassen te veroorzaken.

Voordelig en veelzijdig in gebruik

Deze Plasma lcd computerschermreiniger is niet alleen voordelig, maar ook zeer veelzijdig. Of je nu een gamer bent die op zoek is naar een helder beeld voor je volgende sessie, of een professional die een schoon scherm nodig heeft voor je presentaties, deze reiniger is de ideale keuze. Dankzij de royale inhoud van 200 ml kun je meerdere schermen schoonmaken, waardoor het product een goedkope en effectieve oplossing is voor zowel thuisgebruik als op kantoor.

Productspecificaties

- Producttype: Plasma lcd computerschermreiniger - Inhoud: 200 ml - Geschikt voor: Plasma en lcd schermen - Extra's: Gratis microvezeldoek - Toepassing: Voor het reinigen van computerschermen en televisieschermen - Gebruik: Geschikt voor regelmatig gebruik.

Productinformatie

Artikelnummer:
91742
Gewicht artikel (kg):
0.32
EAN:
8711252887081
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod