ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pompom 3d stickers 5 st.

Pompom 3d stickers 5 st.


Ontdek de Magische Wereld van Pompom 3D Stickers Maak kennis met onze speelse Pompom 3D stickers, een set van vijf, die je creativiteit tot leven brengen. Deze unieke stickers zijn niet zomaar platte

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Magische Wereld van Pompom 3D Stickers

Maak kennis met onze speelse Pompom 3D stickers, een set van vijf, die je creativiteit tot leven brengen. Deze unieke stickers zijn niet zomaar platte plaatjes, maar driedimensionale kunstwerkjes met een levendige uitstraling. Elk dier heeft een zacht pluche buikje en beweegbare kraaloogjes, wat zorgt voor een realistische en tastbare ervaring. De stickers hebben een afmeting van ongeveer 4x4x2,5 cm, een perfect formaat om je notitieboek, agenda, laptop of zelfs je muur te versieren.

Voordelige Pompom 3D Stickers voor Elke Gelegenheid

Onze Pompom 3D stickers zijn niet alleen een goedkope manier om je spullen te personaliseren, maar ook een voordelige oplossing voor geschenken en feestartikelen. Ze zijn perfect voor kinderfeestjes, traktaties op school, of als een leuke toevoeging aan een cadeau. Ze kunnen ook gebruikt worden als beloning voor goed gedrag of behaalde doelen. Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik deze stickers om je wereld kleurrijk en levendig te maken.

Productspecificaties Pompom 3D Stickers

  • Producttype: 3D Stickers
  • Aantal: 5 stuks
  • Materiaal: Foam en pluche
  • Afmeting per sticker: ca. 4x4x2,5 cm
  • Design: Verschillende dieren met pluche buikje en beweegbare kraaloogjes

Productinformatie

Artikelnummer:
92273
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252780177
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod