ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Portemonnee kind sok handschoen

Portemonnee kind sok handschoen


Unieke Kinderportemonnee in Sok en Handschoen Vorm Deze kinderportemonnee is een must-have voor alle kleine mode-liefhebbers. Vervaardigd in de vorm van een sok of handschoen, is deze portemonnee een

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Unieke Kinderportemonnee in Sok en Handschoen Vorm

Deze kinderportemonnee is een must-have voor alle kleine mode-liefhebbers. Vervaardigd in de vorm van een sok of handschoen, is deze portemonnee een charmant en speels accessoire dat kinderen zeker zullen waarderen. Het is gemaakt van zachte stof en heeft een handige knip om al het zakgeld veilig te houden. De portemonnee wordt geleverd in een assortiment van levendige kleuren zoals roze, rood, paars of zwart en wordt geaccentueerd met bling bling strass kralen afbeelding of tekst. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Voordelige en Praktische Kinderportemonnee

Deze kinderportemonnee is niet alleen stijlvol, maar ook erg voordelig. Het is een ideale aankoop voor ouders die hun kinderen een praktisch en leuk cadeau willen geven zonder de bank te breken. Het compacte formaat van 13x6,5x1,0 cm maakt het makkelijk voor kinderen om te dragen en te gebruiken. Deze portemonnee is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of feestjes. Het is een geweldige manier voor kinderen om hun eigen geld te beheren en tegelijkertijd hun persoonlijke stijl te tonen.

Productspecificaties:

- Producttype: Kinderportemonnee - Vorm: Sok of handschoen - Materiaal: Stof - Sluiting: Knip - Decoratie: Bling bling strass kralen afbeelding of tekst - Kleuren: Assorti (roze, rood, paars, zwart) - Afmetingen: ca. 13x6,5x1,0 cm - Geschikt voor: Kinderen ouder dan 3 jaar - Levering: Assorti kleur/design - Let op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
92486
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
8714627130942
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod