ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Portemonnee mini leer bruin Texas

Portemonnee mini leer bruin Texas


Portemonnee Mini Leer Bruin Texas: Compacte elegantie De Portemonnee Mini Leer Bruin Texas is een klein, maar functioneel accessoire dat stijl en gebruiksgemak combineert. Deze bruine mini portemonnee

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Portemonnee Mini Leer Bruin Texas: Compacte elegantie

De Portemonnee Mini Leer Bruin Texas is een klein, maar functioneel accessoire dat stijl en gebruiksgemak combineert. Deze bruine mini portemonnee is gemaakt van echt kalfsleer, wat het een zacht en luxe gevoel geeft. De portemonnee heeft twee vakken met drukknopen: één voor kleingeld en één voor opgevouwen papiergeld. Met een afmeting van slechts 8,5x5,5x2 cm wanneer het dichtgevouwen is, past deze lederen portemonnee gemakkelijk in elke zak of tas.

Voordelige keuze voor elke gelegenheid

De Portemonnee Mini Leer Bruin Texas is een voordelige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een compacte en stijlvolle portemonnee. Het is de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik, of het nu gaat om een snelle boodschap in de supermarkt, een avondje uit met vrienden, of zelfs voor op reis. Dankzij zijn kleine formaat en slanke ontwerp, is deze portemonnee ook een uitstekende keuze voor evenementen waarbij je slechts een paar essentiële items nodig hebt, zoals concerten of festivals.

Productspecificaties

  • Productsoort: Portemonnee Mini Leer Bruin Texas
  • Materiaal: Echt kalfsleer
  • Kleur: Bruin
  • Afmetingen dichtgevouwen: ca. 8,5x5,5x2 cm
  • Aantal vakken: Twee vakken met drukknopen

Productinformatie

Artikelnummer:
92719
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
4751607
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod