ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Potloden met gum 10 st.

Potloden met gum 10 st.


Potloden met Gum 10 Stuks: Perfect voor Tekenliefhebbers Deze set van 10 HB tekenpotloden met gum is een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren tekenaars. Elk potlood heeft een lengte van

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Potloden met Gum 10 Stuks: Perfect voor Tekenliefhebbers

Deze set van 10 HB tekenpotloden met gum is een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren tekenaars. Elk potlood heeft een lengte van ongeveer 18,8 cm, waardoor ze comfortabel in de hand liggen voor lange tekensessies. De bijgevoegde gum op elk potlood zorgt voor eenvoudige correcties, waardoor je je kunstwerk naar wens kunt perfectioneren. Of je nu schetsen maakt, je notities opfleurt of gedetailleerde tekeningen maakt, deze potloden zijn een geweldige toevoeging aan je tekengereedschap.

Voordelig en veelzijdig: potloden met gum

Als je op zoek bent naar een voordelige manier om je tekenspullen aan te vullen, dan is deze set van 10 potloden met gum een uitstekende keuze. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook zeer veelzijdig. Deze potloden zijn ideaal voor een breed scala aan gelegenheden, zoals schoolprojecten, kunstklassen, professioneel tekenwerk en zelfs voor dagelijks gebruik op kantoor. Met deze voordelige set heb je altijd een reservepotlood bij de hand.

Productsamenstelling: Potloden met Gum 10 Stuks

- Aantal: 10 stuks - Type: HB tekenpotloden - Extra's: Met gum - Lengte potlood: ca. 18,8 cm - Afmeting verpakking: 24x8,5x1 cm Deze set van 10 potloden met gum is ontworpen om te voldoen aan je dagelijkse tekenbehoeften. Ze zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk te wissen, waardoor ze perfect zijn voor zowel beginners als ervaren tekenaars.

Productinformatie

Artikelnummer:
91835
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8717344996099
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod