ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Precisie Schroevendraaier set 31 dlg

Precisie Schroevendraaier set 31 dlg


Precisie Schroevendraaier set 31 dlg De Precisie Schroevendraaier set 31 dlg van Benson is een must-have voor iedere klusser die regelmatig te maken heeft met fijn en klein schroefwerk. Deze set beva

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Precisie Schroevendraaier set 31 dlg

De Precisie Schroevendraaier set 31 dlg van Benson is een must-have voor iedere klusser die regelmatig te maken heeft met fijn en klein schroefwerk. Deze set bevat 1 schroevendraaier en maar liefst 30 verschillende bits, waardoor je voor elke klus het juiste gereedschap bij de hand hebt. Of je nu horloges repareert of andere precisiewerkzaamheden uitvoert, met deze set heb je alles wat je nodig hebt.

Goedkoop en voordelig

Ben je op zoek naar een goedkope en voordelige precisie schroevendraaier set? Dan is de Precisie Schroevendraaier set 31 dlg van Benson de perfecte keuze voor jou. Deze set biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor zowel hobbyisten als professionals. Met deze set kun je efficiënt en nauwkeurig werken, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten.

Productspecificaties:

  • 31-delige precisie schroevendraaier set
  • Bevat 1 schroevendraaier en 30 verschillende bits
  • Geschikt voor fijn en klein schroefwerk
  • Ideaal voor het repareren van horloges
  • Wordt geleverd in handige hersluitbare box
  • Afmeting opbergdoosje: ca. 12x5x5 cm

Met de Precisie Schroevendraaier set 31 dlg van Benson heb je altijd het juiste gereedschap binnen handbereik voor al je precisiewerkzaamheden. Bestel vandaag nog en profiteer van de voordelige prijs en de handige opbergmogelijkheden van deze set.

Productinformatie

Artikelnummer:
91844
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8718375334942
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod