Discount Postorder Warenhuis Budgetland » Online Winkel » Privacyverklaring
Produktgroepen
Auto en fiets
Boeken
Bouwmarkt
Computer RTV telefoon
Dierbenodigdheden
Drogisterij
Electra
Feestartikelen
Food
Geschenk en kado
Hobby + schilderen
Huishoudartikelen
Kerst
Keuken
Lederwaren
Oranjeartikelen
Pasen
Schrijfwaren
Sint
Speelgoed
Textiel
Tuinartikelen
Vrije tijd
Wenskaarten
Wonen
Snel zoeken
 


Gebruik trefwoorden om het artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Nieuw! Meer


€ 9,95
Informatie
Over Budgetland
Adresgegevens
Levering/retournering
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Links
Neem contact op



Pakket volgen

Privacyverklaring Privacyverklaring
Budgetland Internet Warenhuis
Kiefteweg 1b hal 6
7151HT Eibergen
Nederland
Tel 0573-215009
https://www.budgetland.nl
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Eric Nijenhuis is de Functionaris Gegevensbescherming van Budgetland online warenhuis Hij/zij is te bereiken via het Contactformulier op onze website.

Persoonsgegevens die wij verwerken :
Budgetland online warenhuis verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam.
- Geslacht.
- Adresgegevens.
- Telefoonnummer.
- E-mailadres.
- IP-adres.
- Bankrekeningnummer.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.
We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.
Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
Budgetland online warenhuis verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling.
- Verzenden van onze nieuwsbrief, indien u zich hiervoor heeft aangemeld.
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken.
- Om goederen en diensten bij u af te leveren.
- Budgetland online warenhuis verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming:
Budgetland online warenhuis neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.
Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogrammas of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Budgetland online warenhuis) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
Budgetland online warenhuis bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de hiervoor genoemde persoonsgegevens:

- 7 jaar, zijnde de wettelijke termijn voor het bewaren van gegevens voor bedrijven.

Delen van persoonsgegevens met derden:
Budgetland online warenhuis verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.
Het gaat hierbij om de volgende bedrijven:
- Gls pakketdienst voor het verzenden van uw bestelling.
- Multisafepay voor het verwerken van uw betaling.
- Inboxify voor het verzenden van onze nieuwsbrief, indien u zich hiervoor heeft aangemeld.
- Onze website provider i.v.m. het opslaan van uw gegevens.
- Ons administratiekantoor voor de verwerking van onze administratie.
Budgetland online warenhuis blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Budgetland online warenhuis gebruikt alleen technische en functionele cookies. Daarnaast gebruiken wij analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.
De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak.
Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen.
In een cookie wordt bijvoorbeeld de inhoud van uw winkelmand bijgehouden.
Daarnaast gebruiken wij cookies om onze website verder te kunnen optimaliseren d.m.v. Google analytics, hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het de Autoriteit Persoonsgegevens:
- Wij hebben hiertoe met Google een bewerkersovereenkomst gesloten.
- Het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd.
- Wij delen geen gegevens met andere Google diensten.
Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met het gebruik van deze functionele cookies.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Budgetland online warenhuis en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens versturen via het Contactformulier op onze website.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en Burgerservicenummer BSN zwart.
Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Budgetland online warenhuis wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: Autoriteit Persoonsgegevens .

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Budgetland online warenhuis neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Zo is onze website voorzien van een SSL certificaat zodat alle gegevens versleuteld verstuurd worden.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.
 Volgende 
Winkelmand Meer
Uw winkelmand
is leeg
Bestsellers

01 - IJsblokjesvorm flexibele bodem
IJsblokjesvorm flexibele bodem

02 - Regenponcho wegwerp volwassen
Regenponcho wegwerp volwassen

03 - Parkeerschijf
Parkeerschijf

04 - Kinder regenponcho wegwerp
Kinder regenponcho wegwerp

05 - Fietslamp led mini elast 2 st.
Fietslamp led mini elast 2 st.

06 - Vlaggenlijn rood wit blauw 10 mtr
Vlaggenlijn rood wit blauw 10 mtr

07 - Keyfinder sleutelvinder
Keyfinder sleutelvinder

08 - Regenjas wegwerp volwassen
Regenjas wegwerp volwassen

09 - Big Shopper tas met rits
Big Shopper tas met rits

10 - Bamboe tuinfakkels 2 stuks
Bamboe tuinfakkels 2 stuks
Aanbiedingen Meer
Lantaarn set groot hout metaal wit 46 cm
Lantaarn set groot hout metaal wit 46 cm
€ 29,95
€ 26,95
Nieuwsbrief
Klantenservice


Bezoek Budgetland.nl op ShopMania
Link delen






Talen
Dutch German
Copyright © 2018  Budgetland Nederland