ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pruik hippy krullen feest zwart

Pruik hippy krullen feest zwart


Productbeschrijving: Pruik Hippy Krullen Feest Zwart De Pruik Hippy Krullen Feest Zwart is een onmisbaar accessoire voor elke feestganger. Of je nu een 60's themafeest hebt, een carnaval bijwoont of

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Pruik Hippy Krullen Feest Zwart

De Pruik Hippy Krullen Feest Zwart is een onmisbaar accessoire voor elke feestganger. Of je nu een 60's themafeest hebt, een carnaval bijwoont of gewoon een leuke verkleedpartij, deze haardos transformeert je look in een oogwenk. Deze zwarte krullenpruik, ook wel bekend als feestpruik of carnavalspruik, is gemaakt van 100% synthetische vezels en is brandveilig voor extra veiligheid. De pruik is ontworpen met een universele maat, zodat zowel jong als oud zich in de vrolijke hippy sfeer kan onderdompelen. Let op, deze pruik is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Voordelige Keuze voor Feestelijke Gelegenheden

Zoek je een goedkope, maar toch opvallende toevoeging aan je feestoutfit? Dan is de Pruik Hippy Krullen Feest Zwart een voordelige keuze. Deze budgetvriendelijke pruik is perfect voor diverse feestelijke gelegenheden. Of het nu carnaval, een themafeest of een verkleedpartij is, deze zwarte krullenpruik voegt een vleugje speelsheid en authenticiteit toe aan je outfit. En het beste van alles? Je hoeft niet te veel uit te geven om er feestelijk uit te zien!

Productspecificaties: Pruik Hippy Krullen Feest Zwart

- Kleur: Zwart - Materiaal: 100% synthetische vezels - Maat: Universele maat - Veiligheid: Brandveilig - Leeftijd: Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar - Gebruik: Carnaval, themafeest, verkleedpartij.

Productinformatie

Artikelnummer:
91935
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8713647209508
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod