ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Puzzel kind 2 puppy hondjes 99 stukjes

Puzzel kind 2 puppy hondjes 99 stukjes


Introduceer uw kind aan de wereld van puzzels Deze vrolijke legpuzzel met een afbeelding van twee schattige puppy hondjes is de perfecte keuze om uw kind te introduceren aan de wereld van puzzels. Met

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Introduceer uw kind aan de wereld van puzzels

Deze vrolijke legpuzzel met een afbeelding van twee schattige puppy hondjes is de perfecte keuze om uw kind te introduceren aan de wereld van puzzels. Met 99 stukjes biedt deze puzzel voldoende uitdaging voor kinderen vanaf drie jaar. Deze legpuzzel is een leuke en educatieve manier om de fijne motoriek en het probleemoplossend vermogen van uw kind te ontwikkelen. De afbeelding van de twee jonge honden maakt het puzzelen extra leuk.

Een voordelige keuze voor eindeloos puzzelplezier

Bent u op zoek naar een betaalbare manier om uw kind te vermaken en tegelijkertijd hun vaardigheden te ontwikkelen? Dan is deze legpuzzel met puppy hondjes een uitstekende keuze. Niet alleen is deze puzzel aantrekkelijk geprijsd, het biedt ook urenlang speelplezier. Deze legpuzzel is ook een leuk en voordelig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een verrassing.

Productspecificaties

- Aantal stukjes: 99 - Afbeelding: 2 puppy hondjes in mandje - Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar - Afmeting: ca. 33x22 cm - Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Let op: deze puzzel wordt geleverd in een doos, klaar om cadeau te geven. Het is belangrijk om toezicht te houden tijdens het puzzelen, vanwege kleine onderdelen.

Productinformatie

Artikelnummer:
93965
Gewicht artikel (kg):
0.22
EAN:
8711361015719
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod