ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Raamwisser met rubber 25 cm

Raamwisser met rubber 25 cm


Raamwisser met rubber 25 cm Deze Raamwisser met rubber is ideaal voor het lappen van ramen en kan ook gebruikt worden in de camper of auto. Met een blad van ca. 25 cm zorgt deze raamwisser voor een ef

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Raamwisser met rubber 25 cm

Deze Raamwisser met rubber is ideaal voor het lappen van ramen en kan ook gebruikt worden in de camper of auto. Met een blad van ca. 25 cm zorgt deze raamwisser voor een efficiënte en streeploze reiniging van uw ramen. De handgreep ligt makkelijk in de hand, waardoor u comfortabel kunt werken. De raamwisser wordt assorti kleur uitgeleverd in groen, rood en/of blauw. De afmeting van de raamwisser is 25x24x2,5 cm.

Voordelige Raamwisser met rubber 25 cm

Deze voordelige Raamwisser met rubber van 25 cm is een betaalbare optie voor het schoonmaken van uw ramen. Het is een veelzijdig product dat geschikt is voor zowel particulier gebruik als professioneel gebruik. Of u nu uw ramen thuis wilt lappen of uw camper of auto wilt reinigen, deze raamwisser biedt de perfecte oplossing. Met zijn handige handgreep en efficiënte blad zorgt hij voor een streeploos resultaat. De raamwisser wordt assorti kleur uitgeleverd in groen, rood en/of blauw. De afmeting van de raamwisser is 25x24x2,5 cm.

Specificaties:

  • Product: Raamwisser met rubber 25 cm
  • Bladafmeting: ca. 25 cm
  • Handgreep: makkelijk in de hand liggend
  • Kleur: assorti (groen, rood en/of blauw)
  • Afmeting: 25x24x2,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93254
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8718158825339
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod