ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Radiotang gebogen 200 mm

Radiotang gebogen 200 mm


Radiotang gebogen 200 mm De Radiotang gebogen 200 mm is een handig gereedschap dat onmisbaar is in elke gereedschapskist. Met zijn gebogen vorm is deze tang perfect voor het buigen en vasthouden van d

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Radiotang gebogen 200 mm

De Radiotang gebogen 200 mm is een handig gereedschap dat onmisbaar is in elke gereedschapskist. Met zijn gebogen vorm is deze tang perfect voor het buigen en vasthouden van draden en kabels op moeilijk bereikbare plaatsen.

Cv punttang gebogen groot 200 mm Arrow

De Cv punttang gebogen groot 200 mm Arrow is een betrouwbaar en veelzijdig gereedschap voor professioneel gebruik. Met zijn gebogen bek kun je gemakkelijk draden vastgrijpen en buigen in nauwe ruimtes. Deze tang is ideaal voor het werken aan cv-installaties en elektrische bedradingen.

Goede kwaliteit gebogen radiotang

Deze gebogen radiotang van 200 mm is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is. Met zijn stevige grip en gebogen bek kun je nauwkeurig werken en draden veilig vasthouden. Deze tang is geschikt voor zowel professioneel gebruik als klussen in en rondom het huis.

Voordelige en veelzijdige tang

Deze gebogen tang is niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens voordelig geprijsd. Hierdoor is hij voor iedereen betaalbaar en een slimme investering. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze tang is geschikt voor diverse gelegenheden. Gebruik hem bijvoorbeeld bij het installeren van elektrische bedradingen, het buigen van draden of bij het werken aan cv-installaties.

Productspecificaties:

- Gebogen tang van 200 mm - Hoogwaardig materiaal - Stevige grip - Geschikt voor professioneel gebruik - Ideaal voor het buigen en vasthouden van draden en kabels in moeilijk bereikbare plaatsen - Geschikt voor diverse toepassingen, zoals installatiewerk en elektrische bedradingen

Productinformatie

Artikelnummer:
93765
Gewicht artikel (kg):
0.23
EAN:
8718026585815
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod