ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Radiotang recht 200 mm Hofftech

Radiotang recht 200 mm Hofftech


Productbeschrijving Radiotang recht 200 mm Hofftech De Radiotang recht 200 mm Hofftech, ook bekend als een Tang groot radio recht of een Goede kwaliteit radiotang, is een essentieel stuk gereedschap

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving Radiotang recht 200 mm Hofftech

De Radiotang recht 200 mm Hofftech, ook bekend als een Tang groot radio recht of een Goede kwaliteit radiotang, is een essentieel stuk gereedschap voor elke doe-het-zelver en professional. Deze tang is speciaal ontworpen om nauwkeurig en efficiënt te werken op moeilijk bereikbare plaatsen. Het is gemaakt van robuust en duurzaam materiaal, waardoor het bestand is tegen zware werkzaamheden. De tang heeft een lengte van 200 mm en is recht, waardoor het gemakkelijk in gebruik is en een goede grip biedt.

Toepasbaarheid en Voordelen van de Radiotang recht 200 mm Hofftech

Deze Radiotang recht 200 mm Hofftech is niet alleen voordelig, maar ook zeer veelzijdig. Het is de perfecte tool voor zowel de incidentele klusser als de doorgewinterde professional. Of je nu aan het werk bent met elektronica, auto's of algemene klusjes rond het huis, deze tang komt altijd van pas. Het is een goedkope, maar waardevolle aanvulling op je gereedschapskist. De tang is bijzonder nuttig voor het knippen en strippen van draden, maar ook voor het vastpakken en positioneren van kleine onderdelen.

Productspecificaties van de Radiotang recht 200 mm Hofftech

- Producttype: Radiotang - Merk: Hofftech - Lengte: 200 mm - Vorm: Recht - Materiaal: Hoogwaardig staal - Toepassing: Knippen, strippen, vastpakken en positioneren van kleine onderdelen. - Geschikt voor: Doe-het-zelvers en professionals.

Productinformatie

Artikelnummer:
91659
Gewicht artikel (kg):
0.22
EAN:
8718026585822
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod