ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ring steeksleutelset 12 dlg Benson

Ring steeksleutelset 12 dlg Benson


Ring steeksleutelset 12 dlg Benson Deze ring steeksleutelset van Benson is een onmisbaar gereedschap voor elke klusser. De set bestaat uit 12 steek en ringsleutels in verschillende maten, waardoor je

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ring steeksleutelset 12 dlg Benson

Deze ring steeksleutelset van Benson is een onmisbaar gereedschap voor elke klusser. De set bestaat uit 12 steek en ringsleutels in verschillende maten, waardoor je altijd het juiste gereedschap bij de hand hebt. De sleutels zijn handig opgeborgen in een stevige etui, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen naar elke klus.

Voordelige ring steeksleutelset

Ben je op zoek naar een voordelige ring steeksleutelset? Dan is deze set van Benson de perfecte keuze. Met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding biedt deze set alle benodigde maten steek en ringsleutels voor een betaalbare prijs. Bespaar geld zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties.

Specificaties:

  • 12-delige set
  • Maten: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19 en 22 mm
  • Opgeborgen in een handige etui
  • Geschikt voor verschillende klussen

Met de ring steeksleutelset 12 dlg Benson heb je altijd het juiste gereedschap binnen handbereik. De set is voordelig geprijsd en bevat een uitgebreid assortiment maten. Bestel nu en maak elke klus een stuk gemakkelijker!

Productinformatie

Artikelnummer:
91717
Gewicht artikel (kg):
0.87
EAN:
8717344992664
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod