ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Rozenslinger met ledlicht 19 leds paars

Rozenslinger met ledlicht 19 leds paars


Productbeschrijving De Rozenslinger met ledlicht 19 leds paars is een betoverende toevoeging aan elke ruimte. Dit lichtsnoer, met zijn paarse LED-lampjes verborgen in prachtige rozen, zorgt voor een s

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

De Rozenslinger met ledlicht 19 leds paars is een betoverende toevoeging aan elke ruimte. Dit lichtsnoer, met zijn paarse LED-lampjes verborgen in prachtige rozen, zorgt voor een sfeervolle en romantische verlichting. De combinatie van het rozenontwerp en de paarse verlichting zorgt voor een unieke en charmante uitstraling. De Rozenslinger is ideaal om te draperen over een spiegel, hoofdeinde of zelfs rond een deurkozijn voor een vleugje magie in elke kamer.

Voordelige sfeerverlichting

Onze Rozenslinger met ledlicht is een voordelige manier om je interieur een boost te geven. Het is perfect voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften of zelfs gewoon voor een gezellige avond thuis. Dankzij de betaalbare prijs is het ook een uitstekend cadeau-idee. De slinger is eenvoudig te installeren en werkt op een meegeleverde 24v ac 3.6va adapter, waardoor je geen extra kosten hoeft te maken.

Productspecificaties

- Led lichtsnoer met 19 ledlampjes - 9 ledlampjes in paarskleurige rozen, 10 losse ledlampjes - Werkt op een 24v ac 3.6va adapter (inbegrepen) - Alleen geschikt voor binnengebruik - Totale lengte ledsnoer: ca. 3,9 meter - Gedeelte met lampjes: ca. 1,9 meter - Afmeting verpakking: ca. 10,5x10,5x10,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
92593
Gewicht artikel (kg):
0.28
EAN:
5411159394806
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod