ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Rugzak Flashbag medium

Rugzak Flashbag medium


Introductie van de Rugzak Flashbag Medium De Rugzak Flashbag Medium is de perfecte reisgenoot voor elke dag. Deze veelzijdige nylon rugtas is ontworpen met een royaal hoofdvak met dubbele ritsen, een

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Introductie van de Rugzak Flashbag Medium

De Rugzak Flashbag Medium is de perfecte reisgenoot voor elke dag. Deze veelzijdige nylon rugtas is ontworpen met een royaal hoofdvak met dubbele ritsen, een handig voorvak met rits en twee open gaas zijvakken voor extra opslag. De binnenkant is bekleed om uw spullen droog te houden, zelfs in onvoorspelbare weersomstandigheden. Deze middelgrote rugzak wordt geleverd in een assortiment van kleuren, waaronder zwart/wit, zwart/grijs, zwart/aqua en zwart/bruin.

De Voordelige Keuze voor Verschillende Gelegenheden

De Rugzak Flashbag Medium is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een praktische. De ruime opslag en het slimme ontwerp maken het de ideale rugzak voor dagelijks gebruik. Of je nu naar school gaat, aan het werk bent, een dagje uit gaat of een weekendje weg bent, deze rugzak is er klaar voor. De verstelbare draagbanden zorgen voor comfort, terwijl de waterafstotende voering je spullen veilig houdt. En met de keuze uit verschillende kleurencombinaties, is er altijd wel een Flashbag Medium rugzak die bij je stijl past.

Productspecificaties van de Rugzak Flashbag Medium

- Materiaal: Nylon - Afmetingen: Ongeveer 41x30x12 cm - Hoofdvak met dubbele rits - Voorvak met rits - Twee open gaas zijvakken - Verstelbare draagbanden - Binnenkant met voering - Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties: zwart/wit, zwart/grijs, zwart/aqua, zwart/bruin.

Productinformatie

Artikelnummer:
92611
Gewicht artikel (kg):
0.33
EAN:
8711295995248
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod