ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ruitenwisser set 51 cm universeel

Ruitenwisser set 51 cm universeel


Universele Ruitenwisser set 51 cm: de oplossing voor helder zicht De Universele Ruitenwisser set van 51 cm is een essentieel onderdeel voor uw auto, ontworpen om u een veilige en onbelemmerde rit te

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Universele Ruitenwisser set 51 cm: de oplossing voor helder zicht

De Universele Ruitenwisser set van 51 cm is een essentieel onderdeel voor uw auto, ontworpen om u een veilige en onbelemmerde rit te bieden, ongeacht het weer. Deze set bestaat uit twee standaard ruitenwissers en twee adaptors, die op de meeste automodellen passen. De ruitenwissers zijn vervaardigd uit een combinatie van metaal, kunststof en rubber, wat hen robuust en duurzaam maakt. Of u nu te maken heeft met regen, sneeuw of vuil, deze ruitenwisser set zorgt ervoor dat uw zicht helder blijft.

Voordelige Ruitenwisser set 51 cm universeel: uw betaalbare keuze

Op zoek naar een voordelige oplossing om uw autoruit schoon en helder te houden? De Universele Ruitenwisser set van 51 cm is uw antwoord. Deze set is niet alleen goedkoop, maar ook universeel, wat betekent dat hij op de meeste automodellen past. Dus, of u nu een lange roadtrip plant, of gewoon uw dagelijkse woon-werkverkeer wilt vergemakkelijken, deze voordelige ruitenwisser set is een uitstekende keuze.

Productspecificaties van de Universele Ruitenwisser set 51 cm

- Lengte van de ruitenwissers: 51 cm - Materiaal: Metaal, Kunststof en Rubber - Inhoud van de set: 2 ruitenwissers, 2 adaptors - Compatibiliteit: Universeel, past op de meeste automodellen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92436
Gewicht artikel (kg):
0.16
EAN:
8711252891194
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod