ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ruitenwisser set 53 cm universeel

Ruitenwisser set 53 cm universeel


Universele Ruitenwisser Set 53 cm: Een essentieel voor elke auto De Universele Ruitenwisser Set 53 cm is een must-have voor elke autobezitter. Deze set bevat twee standaard ruitenwissers van 53 cm lan

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Universele Ruitenwisser Set 53 cm: Een essentieel voor elke auto

De Universele Ruitenwisser Set 53 cm is een must-have voor elke autobezitter. Deze set bevat twee standaard ruitenwissers van 53 cm lang en twee adaptors, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de meeste automodellen. Vervaardigd uit een combinatie van metaal, kunststof en rubber, biedt deze ruitenwisser set duurzaamheid en betrouwbaarheid op de weg. Of u nu een lange reis voor de boeg heeft of gewoon uw dagelijkse woon-werkverkeer, deze universele ruitenwisser set zorgt ervoor dat uw zicht helder blijft, ongeacht het weer.

Voordelige Ruitenwisser Set: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Als u op zoek bent naar een goedkope en effectieve manier om uw zicht op de weg te verbeteren, dan is deze voordelige ruitenwisser set precies wat u nodig heeft. De ruitenwisser set is niet alleen betaalbaar, maar ook uiterst veelzijdig, dankzij de universele pasvorm. Of u nu op weg bent naar een belangrijke zakelijke bijeenkomst of een weekenduitje met het gezin, deze voordelige ruitenwisser set zorgt ervoor dat u uw bestemming veilig bereikt, ongeacht het weer.

Productspecificaties

  • Producttype: Universele Ruitenwisser Set
  • Lengte ruitenwissers: 53 cm
  • Aantal ruitenwissers: 2
  • Aantal adaptors: 2
  • Materiaal: Metaal, Kunststof, Rubber

Productinformatie

Artikelnummer:
92437
Gewicht artikel (kg):
0.16
EAN:
8711252891200
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod