ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schakelaar opbouw

Schakelaar opbouw


Productbeschrijving Deze creme witte opbouw schakelaar, ook wel bekend als lichtknop of wisselschakelaar, is een essentieel element in elk huishouden of bedrijf. Met een compacte afmeting van 6x6x4 cm

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Deze creme witte opbouw schakelaar, ook wel bekend als lichtknop of wisselschakelaar, is een essentieel element in elk huishouden of bedrijf. Met een compacte afmeting van 6x6x4 cm, past deze schakelaar naadloos in elk interieurontwerp. Het is een KEMA-gekeurd product, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Deze opbouw schakelaar is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het creëert een strakke en georganiseerde uitstraling in elke ruimte waar het wordt geïnstalleerd.

Voordelige en veelzijdige toepassing

Deze opbouw schakelaar is een voordelige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een goedkope, maar betrouwbare schakelaar. Het is veelzijdig inzetbaar, zowel in residentiële als commerciële omgevingen. Of je nu de verlichting in je woonkamer wilt bedienen, de lampen in je kantoor wilt regelen of een lichtpunt in je garage wilt schakelen, deze opbouw schakelaar is de ideale keuze. Door zijn neutrale kleur en eenvoudige ontwerp past hij in vrijwel elk interieur.

Productspecificaties

- Producttype: Opbouw schakelaar - Kleur: Creme wit - Afmeting: 6x6x4 cm - Keurmerk: KEMA - Toepassing: Geschikt voor zowel residentiële als commerciële omgevingen - Ontwerp: Neutraal en eenvoudig, past in elk interieurontwerp.

Productinformatie

Artikelnummer:
91846
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8715063441166
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod