ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Scheerlijn 3.5 meter 4 st.

Scheerlijn 3.5 meter 4 st.


Scheerlijn Touw 3.5 Meter - Onmisbaar voor Elke Kampeerder Of u nu een weekendje gaat kamperen of een langere outdoor trip gepland heeft, de Scheerlijn Touw 3.5 Meter 4 st. set is een essentieel onder

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Scheerlijn Touw 3.5 Meter - Onmisbaar voor Elke Kampeerder

Of u nu een weekendje gaat kamperen of een langere outdoor trip gepland heeft, de Scheerlijn Touw 3.5 Meter 4 st. set is een essentieel onderdeel van uw uitrusting. Deze set bestaat uit vier sterke nylon scheerlijnen, elk met een lengte van 3,5 meter, compleet met handige metalen klemmen. Deze touwen zijn uitermate geschikt voor het stevig vastzetten van zonneschermen, tenten, en meer, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd buitenshuis.

Voordelige Scheerlijn Set voor Elk Buitenshuis Avontuur

Op zoek naar een betaalbare oplossing om uw tent of zonnescherm veilig te verankeren? De Scheerlijn Touw 3.5 Meter 4 st. biedt u een voordelige en betrouwbare optie. Deze set combineert functionaliteit met een aantrekkelijke prijs, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel de sporadische kampeerder als de doorgewinterde outdoor liefhebber. Dankzij de veelzijdigheid en de sterke constructie van deze scheerlijnen bent u voorbereid op elk avontuur, zonder daarbij te diep in de buidel te hoeven tasten.

Productspecificaties:

  • Lengte: 3,5 meter per scheerlijn
  • Aantal: 4 stuks
  • Materiaal: Nylon
  • Dikte scheerlijn: ca. 0,4 cm
  • Inclusief metalen klemmen voor eenvoudige bevestiging
  • Geschikt voor: zonneschermen, tenten, en meer
Met deze set scheerlijnen bent u klaar voor elk outdoor avontuur, of het nu gaat om een gezellig weekend kamperen of een uitdagende trektocht.

Productinformatie

Artikelnummer:
92552
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8718375332542
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod