ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Scheermesjes dames wegwerp roze 4 blades  3 st.

Scheermesjes dames wegwerp roze 4 blades 3 st.


Wegwerp Scheermesjes voor Dames in Luxe Roze Ervaar een superieur scheercomfort met onze luxe roze wegwerpscheermesjes voor dames. Deze set van drie scheerapparaten, elk met vier nauwkeurige mesjes, z

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Wegwerp Scheermesjes voor Dames in Luxe Roze

Ervaar een superieur scheercomfort met onze luxe roze wegwerpscheermesjes voor dames. Deze set van drie scheerapparaten, elk met vier nauwkeurige mesjes, zijn ontworpen voor een soepele en gemakkelijke scheerbeurt. De geïntegreerde lubrastrip zorgt voor een naadloze glijding over de huid, waardoor irritatie wordt geminimaliseerd en een optimaal glad resultaat wordt behaald. Met een afmeting van ongeveer 13x4 cm zijn deze scheermesjes ideaal voor zowel thuisgebruik als op reis.

Voordelig en veelzijdig

Onze roze wegwerpscheermesjes voor dames zijn niet alleen betaalbaar, maar ook zeer praktisch. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik, voor die snelle scheerbeurt voordat je naar je werk gaat of voor een grondige scheerbeurt voor een speciale gelegenheid. Bovendien zijn ze gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor op reis of voor een snelle scheerbeurt in de sportschool. Met onze voordelige set van drie scheermesjes krijg je waar voor je geld, zonder in te boeten aan comfort of prestaties.

Productsamenvatting

  • Set van 3 wegwerpscheermesjes
  • Luxe roze kleur
  • 4 nauwkeurige mesjes op elk scheerapparaat
  • Vochtafgevende lubrastrip voor soepel glijden
  • Optimaal glad scheerresultaat
  • Afmetingen: ca 13x4 cm
  • Ideaal voor thuisgebruik en op reis

Productinformatie

Artikelnummer:
92506
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8711252030807
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod