ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schilderij canvas Cuba auto set 4 st.

Schilderij canvas Cuba auto set 4 st.


Productomschrijving Duik in de levendige en kleurrijke wereld van Cuba met onze Schilderij canvas Cuba auto set van 4 stuks. Deze set bestaat uit vier schilderijen die elk een unieke weergave van Cub

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving

Duik in de levendige en kleurrijke wereld van Cuba met onze Schilderij canvas Cuba auto set van 4 stuks. Deze set bestaat uit vier schilderijen die elk een unieke weergave van Cuba's iconische huizen en auto's tonen. Gemaakt op kwalitatief canvas doek en gespannen op een stevig houten frame, zijn deze kunstwerken een perfecte manier om wat wereldse charme aan uw interieur toe te voegen. Of u nu een fan bent van vintage auto's, historische architectuur of gewoon een vleugje exotische flair wilt toevoegen aan uw ruimte, deze schilderijenset is een geweldige keuze.

Toepasbaarheid en Waarde

Deze Schilderij canvas Cuba auto set is niet alleen een betaalbare manier om uw huis of kantoor op te fleuren, maar ook een voordelige optie voor diegenen die hun ruimte willen personaliseren zonder een fortuin uit te geven. Of u nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een reisliefhebber, of een stijlvolle toevoeging wilt maken aan uw eigen huisdecoratie, deze set biedt een kosteneffectieve en veelzijdige oplossing. Ze zijn ideaal voor verschillende gelegenheden zoals housewarmings, verjaardagen of zelfs als een attent cadeau voor uzelf.

Productspecificaties

- Producttype: Schilderij canvas Cuba auto set 4 st. - Materiaal: Canvas doek op een houten frame - Afbeelding: Diverse afbeeldingen van Cuba huizen en auto's - Aantal stuks: 4 - Afmeting per doek: ca. 18x12x1,6 cm - Kleur: Multi - Stijl: Vintage, Werelds, Reis - Montage: Klaar om op te hangen - Verzorging: Licht afstoffen met een droge doek.

Productinformatie

Artikelnummer:
92814
Gewicht artikel (kg):
0.44
EAN:
8718158092724
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod