ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schilderij canvas zeedier set 4 st.

Schilderij canvas zeedier set 4 st.


Productbeschrijving: Vierkante Canvas Schilderijen Zeedieren Set van 4 Deze prachtige set van vier canvas schilderijen met zeedieren zal een vrolijke en kleurrijke toevoeging zijn aan elke kinderkame

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Vierkante Canvas Schilderijen Zeedieren Set van 4

Deze prachtige set van vier canvas schilderijen met zeedieren zal een vrolijke en kleurrijke toevoeging zijn aan elke kinderkamer. De vierkante schilderijen, elk met een unieke afbeelding van een zeedier, zijn gemaakt van canvas doek en strak gespannen over een stevig houten frame. Met een handzaam formaat van 14,5x14,5x1,8 cm, kunnen deze kunstwerken eenvoudig aan de muur worden gehangen of op een plank worden gezet.

Voordelige en veelzijdige decoratie

Op zoek naar een voordelige manier om de kinderkamer op te fleuren? Deze canvas schilderijen set is een uitstekende keuze. De schilderijen zijn niet alleen goedkoop, maar ook zeer veelzijdig. Ze kunnen apart worden opgehangen, maar ook samen als een set voor een samenhangend geheel. Ze zijn ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een leuke verrassing voor je kleintje.

Productspecificaties

- Materiaal: Canvas doek op houten frame - Afbeeldingen: Verschillende zeedieren - Aantal: Set van 4 - Vorm: Vierkant - Afmetingen: 14,5x14,5x1,8 cm - Toepassing: Muurdecoratie - Geschikt voor: Kinderkamer - Stijl: Vrolijk en kleurrijk Met deze canvas schilderijen set met zeedieren breng je de magie van de onderwaterwereld naar de kinderkamer!

Productinformatie

Artikelnummer:
92818
Gewicht artikel (kg):
0.48
EAN:
8718158112217
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod