ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schilders penselen set 15 delig

Schilders penselen set 15 delig


Schilders penselen set 15 delig De Schilders penselen set 15 delig van Wild Geese is de perfecte keuze voor zowel beginnende als ervaren schilders. Met deze set haal je een breed scala aan penselen i

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Schilders penselen set 15 delig

De Schilders penselen set 15 delig van Wild Geese is de perfecte keuze voor zowel beginnende als ervaren schilders. Met deze set haal je een breed scala aan penselen in huis, variërend in grootte van 18 cm tot 26 cm. Hiermee kun je moeiteloos schilderen op verschillende materialen zoals papier, board en canvas. Of je nu een kunstwerk wilt maken of gewoon lekker wilt experimenteren, deze set biedt alles wat je nodig hebt.

Voordelige Schilders penselen set 15 delig

Wil je graag aan de slag met schilderen, maar wil je niet te veel geld uitgeven aan penselen? Dan is de Schilders penselen set 15 delig van Wild Geese de ideale keuze voor jou. Met deze set krijg je waar voor je geld, zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien zijn deze penselen verkrijgbaar tegen een voordelige prijs, zodat je kunt genieten van hoogwaardige penselen zonder je portemonnee te veel te belasten. Een voordelige keuze voor elke schilderliefhebber!

Productspecificaties:

  • Set bevat 15 verschillende penselen
  • Pensellengte varieert van 18 cm tot 26 cm
  • Geschikt voor schilderen op papier, board, canvas, etc.
  • Afmeting verpakking: ca. 29,5x22x15 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93463
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
5412619172927
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod