ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schildersezel met canvas schildersdoek 39 cm

Schildersezel met canvas schildersdoek 39 cm


Schildersezel met canvas schildersdoek 39 cm Met deze veelzijdige schildersezel met canvas schildersdoek van 39 cm haal je alles in huis wat je nodig hebt om je creatieve talenten te laten spreken. Of

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Schildersezel met canvas schildersdoek 39 cm

Met deze veelzijdige schildersezel met canvas schildersdoek van 39 cm haal je alles in huis wat je nodig hebt om je creatieve talenten te laten spreken. Of je nu een ervaren schilder bent of net begint, deze schildersezel is geschikt voor iedereen. Het houten schildersezeltje wordt geleverd met een canvas schildersdoek van 30x23x1,8 cm, waardoor je gelijk aan de slag kunt. Het doek is leuk om te beschilderen en kan daarna bijvoorbeeld cadeau worden gegeven.


Tafel schildersezel met canvas doek

Deze tafel schildersezel met canvas doek is een handig en compact alternatief voor de traditionele schildersezel. Met een afmeting van ca. 39x23 cm is deze ezel ideaal voor kleinere ruimtes. Het houten schildersezeltje wordt geleverd met een canvas schildersdoek van 30x23x1,8 cm, waardoor je direct aan de slag kunt. Of je nu thuis schildert of op locatie, deze tafel schildersezel biedt de perfecte ondersteuning voor je creatieve uitingen.


Houten schildersezeltje met canvas schildersdoek van 30x23x1,8 cm

Met dit houten schildersezeltje en canvas schildersdoek van 30x23x1,8 cm heb je alles wat je nodig hebt om je artistieke vaardigheden te tonen. Dit compacte schildersezeltje is perfect voor kleine projecten en is gemakkelijk op te bergen. Het bijgeleverde canvas schildersdoek biedt de ideale ondergrond om je creativiteit de vrije loop te laten. Het schildersezeltje is ook leuk om cadeau te geven aan een creatieve vriend of familielid.


Goedkoop en voordelig schildersezel met canvas schildersdoek

Op zoek naar een betaalbare schildersezel met canvas schildersdoek? Dan is deze 39 cm variant precies wat je nodig hebt. Met een aantrekkelijke prijs biedt deze schildersezel de perfecte oplossing voor zowel beginners als ervaren schilders.

Productinformatie

Artikelnummer:
93695
Gewicht artikel (kg):
0.4
EAN:
8719987078880
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod