ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schildersezel staand groot 140 cm

Schildersezel staand groot 140 cm


Schildersezel staand groot 140 cm De Schildersezel staand groot 140 cm is een prachtige toevoeging aan je schilderstudio. Met zijn verstelbare achterpoot en verstelbare doekklemmen biedt deze houten

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Schildersezel staand groot 140 cm

De Schildersezel staand groot 140 cm is een prachtige toevoeging aan je schilderstudio. Met zijn verstelbare achterpoot en verstelbare doekklemmen biedt deze houten schildersezel optimale flexibiliteit tijdens het schilderen op linnen en canvas schilderdoeken.

Grote staande houten schildersezel

Deze grote staande houten schildersezel is speciaal ontworpen voor schildersdoeken met een maximale hoogte van 102 cm. Met een hoogte van ca. 140 cm biedt deze ezel de perfecte werkhoogte voor comfortabel schilderen. De ezel is eenvoudig in elkaar te zetten met de bijgeleverde schroeven en bouten met vleugelmoeren.

Kenmerken:

  • Hoogte: ca. 140 cm
  • Verstelbare achterpoot en doekklemmen
  • Geschikt voor schildersdoeken tot 102 cm hoog
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Afmetingen: ca. 142x43,5x52 cm

De Schildersezel staand groot 140 cm is een must-have voor elke schilder. Of je nu een professionele kunstenaar bent of gewoon graag schildert als hobby, deze ezel biedt de stabiliteit en flexibiliteit die je nodig hebt voor al je schilderprojecten. Met zijn verstelbare achterpoot en doekklemmen kun je de ezel aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Bovendien is de ezel eenvoudig in elkaar te zetten en wordt hij geleverd als bouwpakket in een kartonnen doos.

Met de Schildersezel staand groot 140 cm kun je je creativiteit de vrije loop laten en prachtige kunstwerken creëren. Bestel vandaag nog en geniet van eindeloze schildermogelijkheden!

Productinformatie

Artikelnummer:
92128
Gewicht artikel (kg):
10.5
EAN:
8718375336519
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod