ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schilderspalet verfpalet plastic 5 st

Schilderspalet verfpalet plastic 5 st


Schilderspalet verfpalet plastic 5 st. Het Schilderspalet verfpalet plastic 5 st. is een handig kunststof wegwerp verfpalet met 13 kuipjes, ideaal voor het mengen van verschillende soorten verf. Met e

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Schilderspalet verfpalet plastic 5 st.

Het Schilderspalet verfpalet plastic 5 st. is een handig kunststof wegwerp verfpalet met 13 kuipjes, ideaal voor het mengen van verschillende soorten verf. Met een afmeting van ongeveer 24,5x12,5x0,8 cm biedt dit palet voldoende ruimte om je verfkleuren te mengen en te organiseren.

Kunststof wegwerp verfpalet met 13 kuipjes

Met het Kunststof wegwerp verfpalet met 13 kuipjes heb je een handig hulpmiddel voor het mengen van diverse soorten verf. Dit verfpalet is speciaal ontworpen voor schilders en biedt voldoende ruimte om je verfkleuren te organiseren en te mixen. Het is een praktisch en betaalbaar alternatief voor traditionele verfpaletten.

Voordelig en praktisch in gebruik

Het Schilderspalet verfpalet plastic 5 st. is een voordelige en praktische keuze voor schilders van alle niveaus. Of je nu een professionele kunstenaar bent of gewoon graag schildert als hobby, dit verfpalet biedt de mogelijkheid om verschillende verfkleuren te mengen en te gebruiken voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om het schilderen van landschappen, portretten of abstracte kunstwerken, dit verfpalet is een onmisbaar hulpmiddel.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting: ca. 24,5x12,5x0,8 cm
  • Aantal kuipjes: 13
  • Wegwerp

Productinformatie

Artikelnummer:
92913
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711252543802
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod