ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schoonmaakdoekjes op rol 50 stuks

Schoonmaakdoekjes op rol 50 stuks


Schoonmaakdoekjes op Rol: Een Essentieel Hulpmiddel voor Elk Huishouden Ontdek de veelzijdigheid van onze Schoonmaakdoekjes op Rol, bestaande uit 50 stuks. Deze sterke, vlies schoonmaakdoekjes zijn on

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Schoonmaakdoekjes op Rol: Een Essentieel Hulpmiddel voor Elk Huishouden

Ontdek de veelzijdigheid van onze Schoonmaakdoekjes op Rol, bestaande uit 50 stuks. Deze sterke, vlies schoonmaakdoekjes zijn ontworpen met een fijne structuur die niet alleen uitstekend droogt, maar ook hygiënisch reinigt. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met diverse reinigingsmiddelen. Of u nu een vaatdoek, poetsdoek, stofdoek of wisdoekje nodig heeft, deze doekjes bieden de perfecte oplossing. Ze zijn ideaal voor gebruik in huis, maar ook onderweg in de auto, camper, boot, op de camping, of tijdens uw vakantie.

Voordelige Schoonmaakoplossing voor Dagelijks Gebruik

Zoekt u een voordelige en efficiënte manier om uw leefomgeving schoon en hygiënisch te houden? Onze Huishouddoekjes op Rol bieden een budgetvriendelijke oplossing voor al uw schoonmaakbehoeften. Met 50 multifunctionele doekjes per rol haalt u een economisch en praktisch product in huis. Deze doekjes zijn niet alleen goedkoop, maar ook uiterst effectief in het aanpakken van vuil op diverse oppervlakken. Ze zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare manier om het huis schoon te maken zonder in te leveren op efficiëntie.

Productsamenstelling en Afmetingen

  • Aantal: 50 stuks per rol
  • Materiaal: 30% viscose, 70% polyester
  • Afmeting vliesdoek: ca. 20x40 cm
  • Afmeting rol: ca. 20x10 cm
  • Toepassingen: Vaatdoek, poets

Productinformatie

Artikelnummer:
93673
Gewicht artikel (kg):
0.2
EAN:
8718692621763
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod