ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schroevendraaier telescoop 20 in 1 Kinzo

Schroevendraaier telescoop 20 in 1 Kinzo


Schroevendraaier telescoop 20 in 1 Kinzo De Schroevendraaier telescoop 20 in 1 Kinzo is een handige en veelzijdige tool voor elke klusser. Met een maximale lengte van 52 cm biedt deze telescoop schro

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Schroevendraaier telescoop 20 in 1 Kinzo

De Schroevendraaier telescoop 20 in 1 Kinzo is een handige en veelzijdige tool voor elke klusser. Met een maximale lengte van 52 cm biedt deze telescoop schroevendraaier de perfecte oplossing voor moeilijk bereikbare plekken. Dankzij de bithouder met diverse bitjes ben je altijd voorzien van het juiste gereedschap.

Productomschrijving

De Schroevendraaier telescoop 20 in 1 Kinzo is een voordelige en praktische keuze voor zowel professioneel gebruik als voor klussen in en rondom het huis. Deze schroevendraaier is perfect geschikt voor het monteren van meubels, het repareren van elektronische apparaten en vele andere toepassingen. Met zijn compacte afmetingen van ca. 21,5x3,5x2,5 cm is hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.

Productspecificaties

  • Maximale lengte: 52 cm
  • Bithouder met diverse bitjes
  • Afmetingen: ca. 21,5x3,5x2,5 cm

Met de Schroevendraaier telescoop 20 in 1 Kinzo heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand. Of je nu een professional bent die veel klussen uitvoert of een doe-het-zelver die af en toe een klusje aanpakt, deze schroevendraaier biedt uitkomst. Bestel nu en profiteer van de handige functionaliteit en voordelige prijs!

Productinformatie

Artikelnummer:
91664
Gewicht artikel (kg):
0.21
EAN:
8711252793610
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod