ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Schuimspaan rvs 36 cm

Schuimspaan rvs 36 cm


Schuimspaan rvs 36 cm. Schuimspaan metaal rvs Alpina De Schuimspaan rvs 36 cm, ook wel bekend als de Schuimspaan metaal rvs Alpina, is een handig keukenhulpmiddel dat onmisbaar is in elke keuken. Dez

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Schuimspaan rvs 36 cm. Schuimspaan metaal rvs Alpina

De Schuimspaan rvs 36 cm, ook wel bekend als de Schuimspaan metaal rvs Alpina, is een handig keukenhulpmiddel dat onmisbaar is in elke keuken. Deze metalen schuimspaan is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een rubberen grip voor extra comfort tijdens het gebruik. Daarnaast is de schuimspaan voorzien van een handig ophangoog, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen.

Deze schuimspaan heeft een afmeting van ca. 36x11,5x1,5 cm en is daarmee perfect geschikt voor het afgieten van grotere pannen. Dankzij het roestvrijstalen materiaal is de schuimspaan duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Of je nu soep, sauzen of andere gerechten wilt afgieten, deze schuimspaan is ideaal voor allerlei toepassingen in de keuken.

Specificaties:

  • Materiaal: roestvrijstaal
  • Afmetingen: ca. 36x11,5x1,5 cm
  • Voorzien van rubberen grip
  • Ophangoog voor gemakkelijk opbergen

Met de Schuimspaan rvs 36 cm haal je een praktisch en veelzijdig keukenhulpmiddel in huis. Bestel hem vandaag nog en profiteer van zijn voordelige prijs en uitstekende kwaliteit!

Productinformatie

Artikelnummer:
91623
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8711252107776
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod