ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Serveerplank robuust lengkeng hout 50 cm

Serveerplank robuust lengkeng hout 50 cm


Robuuste Lengkeng Houten Serveerplank Deze stoere serveerplank van massief lengkeng hout is de perfecte aanvulling voor elke keuken. Met een lengte van 50 cm biedt het voldoende ruimte om allerlei hee

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Robuuste Lengkeng Houten Serveerplank

Deze stoere serveerplank van massief lengkeng hout is de perfecte aanvulling voor elke keuken. Met een lengte van 50 cm biedt het voldoende ruimte om allerlei heerlijkheden te presenteren. Of het nu gaat om vlees, brood, kaas, hapjes, groenten, vis of fruit, deze plank maakt van elk gerecht een waar feest. De plank is voorzien van twee handige touwgrepen, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is. Daarnaast is deze serveerplank ook ideaal voor gebruik in de horeca of ter decoratie in huis. Let op: deze plank is niet geschikt voor de vaatwasser. Aangezien elke plank uniek is, kunnen de maten en vormen enigszins afwijken.

Voordelige Lengkeng Houten Serveerplank

Op zoek naar een betaalbare, maar stijlvolle manier om je eten te presenteren? Deze lengkeng houten serveerplank is de perfecte oplossing. De plank is niet alleen functioneel, maar ook zeer decoratief. Het is de ideale manier om een rustieke sfeer te creëren tijdens feestjes, verjaardagen, BBQ's of gewoon tijdens het diner. En het beste van alles? Deze serveerplank is zeer voordelig geprijsd, waardoor het een goedkope oplossing is om je eten op een elegante manier te serveren.

Productspecificaties van de Lengkeng Houten Serveerplank

- Materiaal: Massief lengkeng hout - Afmetingen: Ca. 50 x 19,5 x 2,5 cm - Met twee touwgrepen voor eenvoudig verplaatsen - Geschikt voor het serveren van allerlei soorten voedsel - Niet geschikt voor de vaatwasser - Elk product is uniek, maten en vormen kunnen enigszins afwijken.

Productinformatie

Artikelnummer:
93409
Gewicht artikel (kg):
2.5
EAN:
8719202209464
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod