ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Servetten klein 22x22 cm luxe Delicatesse 20 st

Servetten klein 22x22 cm luxe Delicatesse 20 st


Productbeschrijving Ervaar de luxe van een verfijnde eetervaring met onze Servetten klein 22x22 cm luxe Delicatesse 20 st. Deze kleine, maar stijlvolle servetten zijn vervaardigd uit drielaags papier,

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Ervaar de luxe van een verfijnde eetervaring met onze Servetten klein 22x22 cm luxe Delicatesse 20 st. Deze kleine, maar stijlvolle servetten zijn vervaardigd uit drielaags papier, dat zorgt voor een stevige en absorberende kwaliteit. Elk pakket bevat 20 servetten met een unieke opdruk van smakelijke delicatessen, variërend van tomaat, olijven tot kaas/wijn. Deze servetten voegen een vleugje klasse toe aan elke maaltijd, of het nu een formeel diner of een casual borrel is.

Voordelig en veelzijdig

Zoek je naar een manier om je eettafel op te fleuren zonder een fortuin uit te geven? Onze Servetten klein 22x22 cm luxe Delicatesse 20 st zijn een voordelige keuze die een wereld van verschil kan maken. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook veelzijdig en geschikt voor allerlei gelegenheden, van familiefeesten en barbecue-avonden tot romantische diners voor twee. Hun compacte formaat maakt ze ook ideaal voor picknicks of buitenfeesten.

Productspecificaties

  • Producttype: Servetten
  • Afmetingen: 22x22 cm
  • Materiaal: Drielaags papier
  • Ontwerp: Delicatessen (tomaat, olijven, kaas/wijn)
  • Aantal: 20 stuks per pakket

Productinformatie

Artikelnummer:
92674
Afmetingen:
22 x 22 cm
Materiaal:
Papier
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8711295956799
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod