ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
T-shirt bordeaux rood katoen Santino Joy S

T-shirt bordeaux rood katoen Santino Joy S


T-shirt bordeaux rood katoen Santino Joy S Het T-shirt bordeaux rood katoen Santino Joy S is een prachtig unisex T-shirt van hoge kwaliteit. Dit T-shirt heeft korte mouwen en een ronde hals, en is ge

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

T-shirt bordeaux rood katoen Santino Joy S

Het T-shirt bordeaux rood katoen Santino Joy S is een prachtig unisex T-shirt van hoge kwaliteit. Dit T-shirt heeft korte mouwen en een ronde hals, en is gemaakt van 100% katoen met een gewicht van 150 g/m2. Het shirt is geschikt voor zowel heren als dames, en is verkrijgbaar in maat S. De borstwijdte van dit T-shirt is ongeveer 50 cm, en de lengte van schouder tot zoom is ongeveer 73 cm. Dit T-shirt is extra voordelig geprijsd, dus wees er snel bij, want op is op!

Goedkoop en voordelig T-shirt bordeaux rood katoen Santino Joy S

Ben je op zoek naar een goedkoop en voordelig T-shirt in de kleur bordeaux rood? Dan is het T-shirt bordeaux rood katoen Santino Joy S de perfecte keuze voor jou! Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardig katoen en heeft een gewicht van 150 g/m2. Met zijn korte mouwen en ronde hals is dit T-shirt geschikt voor zowel heren als dames. Het T-shirt is verkrijgbaar in maat S, met een borstwijdte van ongeveer 50 cm en een lengte van schouder tot zoom van ongeveer 73 cm. Profiteer nu van deze voordelige prijs en bestel snel, want op is op!

Productspecificaties T-shirt bordeaux rood katoen Santino Joy S:

  • Kleur: bordeaux rood
  • Materiaal: 100% katoen
  • Gewicht: 150 g/m2
  • Maat: S
  • Borstwijdte: ca. 50 cm
  • Lengte schouder-zoom: ca. 73 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93873
Gewicht artikel (kg):
0.15
EAN:
8711361012589
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod