ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Big Shopper tas met rits

Big Shopper tas met rits


Big Shopper mega tas met rits. Deze grote big shopper met rits is ideaal als boodschappentas, strandtas, tas voor op vakantie, op de camping etc. De tas is gemaakt van sterk geweven polypropyleen veze

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Big Shopper mega tas met rits.
Deze grote big shopper met rits is ideaal als boodschappentas, strandtas, tas voor op vakantie, op de camping etc.
De tas is gemaakt van sterk geweven polypropyleen vezel en voorzien van 2 handvaten.
Deze makkelijk op te vouwen jumbo tas wordt assorti design uitgeleverd in rood/blauw/wit, blauw/rood/wit of rood/zwart/wit.
Afmeting boodschappentas: ca. 48x28 cm, lengte ca. 68 cm.

Voordelig kopen bij Budgetland: Bigshopper met rits

Maak kennis met de nieuwste winkelsensatie van Budgetland: de Bigshopper met rits!

Heb je ooit moeite gehad met rondlopen in de winkel, je handen vol met boodschappentassen? Budgetland heeft de perfecte oplossing voor je: de Bigshopper met rits! Deze nieuwe winkelsensatie is speciaal ontworpen om het winkelen makkelijker dan ooit te maken. De Bigshopper is enorm ruim en biedt plek voor al je boodschappen, zonder dat je hoeft te sjouwen met allerlei tassen. Maar het beste van alles is de handige rits. Zo blijven je boodschappen veilig en goed opgeborgen, zodat je je helemaal kunt concentreren op het vinden van je favoriete producten. Winkelen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!

Waarom Goedkoop Kopen bij Budgetland - krijg de beste kwaliteitsproducten voor minder

Waarom zou je meer betalen als je voor minder hetzelfde kunt krijgen? Bij Budgetland krijg je de beste kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, laptop of huishoudelijke apparaten, je kunt erop vertrouwen dat Budgetland alleen hoogwaardige producten aanbiedt die aan jouw behoeften voldoen. Maar wat maakt Budgetland anders dan andere winkels? Door een breed scala aan producten aan te bieden, kan Budgetland grotere hoeveelheden inkopen, waardoor ze producten tegen een lagere prijs kunnen aanbieden dan de concurrentie. Dus waar wacht je nog op? Goedkoop kopen bij Budgetland betekent dat je geld bespaart en toch de beste kwaliteit krijgt.

Voordelen van kopen bij Budgetland - gemak en besparing in overvloed

Budgetland biedt zoveel voordelen voor klanten die op zoek zijn naar gemak en besparingen. Met alles wat je nodig hebt op één plek, hoef je niet van winkel naar winkel te rennen om jouw boodschappenlijstje af te werken. Bovendien weet je zeker dat je nooit te veel betaalt, want alles in de winkel is geprijsd om jou geld te besparen. Met Budgetland kun je ontspannen winkelen en zo veel mogelijk voor je geld krijgen. Of je nu op zoek bent naar huishoudelijke artikelen, kleding, eten, of kantoorbenodigdheden, Budgetland heeft het allemaal en nog veel meer. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf hoeveel je kunt besparen bij Budgetland!

Productinformatie

Artikelnummer:
93829
Gewicht artikel (kg):
0.19
EAN:
8717344992206
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod