ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Sleutel portemonnee leer zwart

Sleutel portemonnee leer zwart


Sleutel portemonnee leer zwart Deze handige kleine leren sleutel portemonnee is perfect om al je sleutels georganiseerd te houden. Met een hoofdvak met rits, een voorvakje met drukknoop en een achterv

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Sleutel portemonnee leer zwart

Deze handige kleine leren sleutel portemonnee is perfect om al je sleutels georganiseerd te houden. Met een hoofdvak met rits, een voorvakje met drukknoop en een achtervakje met rits, biedt deze sleutel portemonnee voldoende opbergruimte voor al je belangrijke sleutels. Daarnaast is er ook een handige sleutelhanger bevestigd, zodat je je sleutels altijd binnen handbereik hebt. De afmeting van de lederen sleutelportemonnee is ongeveer 11x7,5x0,5 cm.

Goedkoop en voordelig

Ben je op zoek naar een betaalbare oplossing om je sleutels georganiseerd te houden? Dan is deze sleutel portemonnee de perfecte keuze voor jou. Met zijn voordelige prijs en hoogwaardige kwaliteit leer, biedt deze portemonnee een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bespaar geld en houd je sleutels georganiseerd met deze goedkope en voordelige sleutel portemonnee.

Productspecificaties:

  • Hoofdvak met rits
  • Voorvakje met drukknoop
  • Achtervakje met rits
  • Sleutelhanger
  • Afmeting: ca. 11x7,5x0,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93908
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
4326470602312
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod